Újévi köszöntők

Szilveszter

Újévi köszöntők

Ünnepeink

Borongós napok tűnjetek tova,
Okkal szomorú ne legyél soha!
Lépteid kísérje töretlen szerencse,
Derűs percek rajzoljanak mosolyt a szemedre!
Oszoljanak el az óévnek sötét árnyai,
Gúzsból szabaduljanak a képzelet szárnyai!

Ünnepeink

Új évet hozzon a nesztelen iramló idő,
Jöjjön már a rég várt, csodálatos jövő!

Ünnepeink

Évek ha múltok, ha elszálltok napok,
Vidámságot, örömet számolatlan adjatok!
Elfusson most az óévnek malac a,
Többé ne legyen senkinek panasza!

Ünnepeink

Kerüljön betegség, bánat messzire,
Írmagjuk is vesszen mind a semmibe!
Vágyaid sorra valóra váljanak,
Álnok szavak többé ne bántsanak!
Növekedjen az igaz barátok tábora,
Okosan élj, ne legyél ostoba!
Kívánom neked, legyen 365 szép ünneped!

Ünnepeink

Újévi köszöntők

Ünnepeink

Adjon az Isten bort, barackot, kurta farkú malacot, szekerünknek kereket, az Ú Évnek keretet! Had ihassunk, had ehessünk az ÚJ ÉVBEN eleget! BÚÉK!

Ünnepeink

Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse!!! 

Ünnepeink

Lágy esőben, tömör ködben, Holt részegen, mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, Négykézláb az árok partján, Átölelem a világot. B.Ú.É.K.

Ünnepeink

Bal lábad a Karácsony, jobb lábad a Szilveszter. Jöhetnék a két ünnep között?

Ünnepeink

Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kívánok! – Boldog új év köszöntő. 

Ünnepeink

Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!

Ünnepeink

Kívánok Nektek 12 hónap egészséget, 52 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet! B.Ú.É.K.!

Ünnepeink

Újévi köszöntők

Ünnepeink

Elfogyott a pezsgő, Elhalkult a trombita. Hidd, hogy ez az év lesz éveid legjobbika! Dolgozz, szeress és keresd a szépet! Adjon a Jóisten Boldog Új Évet!

 

Ünnepeink

Itt van a szilveszter vége az évnek, kell a zsíros kocsonya, vörösbor a bélnek. Hopp, ott egy kismalac, rálép egy kekszre, Vegyél rá valakit az orális sexre.!! BUÉK!

Ünnepeink

Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod, elküldöm hozzád az én angyalom. Egy pillanatra kérlek, figyelj rá mert a nevemben Boldog Új évet kíván! – Boldog új év köszöntő. 

Ünnepeink

Tegnapelőtt tuska december 30, Tegnap tuska december 31 Matuska Szilveszter.

Ünnepeink

Újév hajnalán megsúgom én néked, nem lesz túl boldog az új éved! Jönnek szépen, sorban a bajok s a gondok, de bízzunk benne Te ügyes vagy és megoldod!

Ünnepeink

Szilveszterkor ha majd éjfélt üt az óra, gondolj kérlek ram is egy pillanatra. Enyhe szellő szárnyán szeretetet viszek, boldog új évet kívánok Neked! – Boldog új év köszöntő. 

Ünnepeink

Itt az új év, újat hozzon! Régi jótól meg ne fosszon! De ha több jót nem is adhat, vigye el a régi rosszat! B.U.É.K.

Ünnepeink

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteidet kísérje szeretet! Szívedben béke, lelkedben nyugalom, légy boldog a következő 365 napon!

Ünnepeink

avas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, sok-sok jót az új esztendőbe! – Boldog új év köszöntő. 

Ünnepeink

Újévi köszöntők

Ünnepeink


Részeg vagyok, bezabáltam. Rosszul lettem, ki is hánytam. De mielőtt újra hányok: Boldog új évet kívánok!

Ünnepeink

Disznó visít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan. Róka család a vécében, Lagzi Lajcsi a tévében. Több rímet ide nem írok, Boldog Új Évet Kívánok!

Ünnepeink

Gondjaid kerüljenek, asztalaid terüljenek! Tárcáid ne ürüljenek, fürtjeid ne őszüljenek! Barátaid szeressenek, jótündérek kövessenek! B.U.É.K.

 

Ünnepeink

Múlik a nap, s múlik az év. Ami rossz volt, elmúlt már rég. Holnap egy új évre ébredsz, s ehhez kívánok Neked nagyon sok szépet! – Boldog új év köszöntő. 

Ünnepeink

Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokat kiáltok: boldog újévet kívánok!

Ünnepeink

Bő bort, bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.U.É.K.

Ünnepeink

Újévi köszöntők

Ünnepeink

Ha a Jó Isten ma éjjel letekint az égből: tudni fogja, ma mit kérnék szívből. Áldást, Békét, Boldogságot annak, kik szívemhez mindig közel vannak. BÚÉK!

Ünnepeink

Örömöd sok legyen, Bánatod semmi, Segítsen az Isten boldognak lenni! Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, Én így kívánok Neked Boldog Új Évet!

Ünnepeink

A jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer minden héten! De légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a múlt évet! BÚÉK!!!

Ünnepeink

Egy angyalt küldök néked, tegye szebbé életed, Tegyen pénzt a zsebedbe, Vigyen boldogságot a szívedbe, Vegyenek körül barátok, Boldog Új Évet Kívánok!

Ünnepeink

Végy álarcot, tarka-barkát, húzzad meg a malac farkát. Kívánok minden jót, szépet, szerencsés Boldog Új Évet!

Ünnepeink

Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki sms- ben kapja. Kopogtat az újév, már csak néhány óra, ne gondolj most másra csak a szépre, jóra. Boldog újévet!
Ünnepeink

A szilveszteri kismalac puszilja az orrodat, és hozzon az új esztendőben szerencsét sokat! B.Ú.É.K.

Ünnepeink

Eljött az évben az utolsó napod, a jókívánságomat sms-ben kapod, kívánok én neked Boldog új évet, sikerekben gazdag örömteli szépet! BÚÉK!

Ünnepeink

Újévi köszöntők

Ünnepeink

Ha a seggedet konfetti borítja, ha a farkadon citromszelet lóg és ha a zacskódon sült zsír csorog, akkor berúgtál és az újévi malacot dugod! B.U.É.K!

Ünnepeink

Üres a hordó, repül a korsó mindenki fekszik az alkoholtól, micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK !

Ünnepeink

Szilveszter éjjelén válasz egy csillagot,ha bármi bánt,neki elmondhatod! Meggyógyítja szívedet,lelkedet,kívánom tegye szebbé 20..-os évedet!B.U.É.K!

Ünnepeink

Bő bort bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.U.É.K.

Ünnepeink

Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse!

Ünnepeink

Bundy baby berúg ma mint az állat, kicsi nyulam legyél ma vad az ágyba!Mindenkinek iszonyat sok puszika, így kíván Boldog Új Évet a Bundyka !!! – Boldog új év köszöntő. 

Ünnepeink

Újévi köszöntők

Ünnepeink

Ma befogsz rúgni mint a szamár holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! BUÉK!

Ünnepeink

Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt, az maradjon, ki elindult az haladjon.

Ünnepeink

Sok locsolót! Ja… Boldog új évet.

 

Ünnepeink

Végy álarcot, tarka-barkát, húzzad meg a malac farkát. Kívánok minden jót, szépet, szerencsés Boldog Új Évet!

Ünnepeink

Szilveszterkor ha éjfélt üt az óra, gondolj rám is csak egy pillanatra. Enyhe szellő szárnyán szeretetet viszek, boldog új évet kívánok neked!

Ünnepeink

Erdő szélén ezüstfenyő havas ággal büszkélkedő őz és nyuszi körbe járja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Ünnepeink

Szilveszterkor az optimista azért várja az éjfélt, hogy az új év elkezdődjön. A pesszimista pedig azért, hogy az óév elmúljon. – Boldog új év köszöntő. 

Ünnepeink

Durran a petárda itt, ott, buli itt is ott is. Egy szóval: Boldog újévet!

Ünnepeink

Újévi köszöntők

Ünnepeink

Erdő szélén ezüst fenyő, havas ággal büszkélkedő, őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és Boldog Új Évet Kívánok!

Ünnepeink

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! – Boldog új év köszöntő. 

Ünnepeink

Eljött hát az év vége, pezsgős üveg kézbe véve, csak sok szerencsét kívánok, majd utána tovább állok. Boldog Új Évet!

Ünnepeink

Itt az újév, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! Boldog Új Évet Kívánok!Múlik a nap múlik az év, ami rossz volt elmúlt rég. Holnap egy új évre ébredsz, ehhez kívánok nagyon sok szépet! B.U.É.K.

Ünnepeink

Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked, hogy ha arra járnak, térjennek be hozzád, s maradjanak nálad! – Boldog új év köszöntő. 

Ünnepeink

Újévi köszöntők

Ünnepeink

Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a mai buliban a Jézuska az úr. Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen ma szép napod, s utána Boldog Új Éved!

Ünnepeink

Élt egyszer egy kis malacka, kurta farkú, huncut fajta, szilveszterkor jól becsípet, semmire sem hederített, én bezzeg gondolok rátok, mielőtt bepiálok. Boldog Új Évet Kívánok!

Ünnepeink

Újév alkalmából köszöntelek téged, Ne feledd, hogy jövőre is találkozok véled!

Ünnepeink

Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon. B. U. É. K.

Ünnepeink

Disznó sivít petárda robban, részeg feje a padlón koppan, róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben, Több rímet ide nem vágok Boldog Új Évet Kívánok!

Ünnepeink

Ma van az év utolsó napja, a hírt mindeni SMS-ben kapja. Kopogtat az új év már csak néhány óra, ne gondolj most másra csak a szépre jóra. Boldog új évet!

Ünnepeink

Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokat kiáltok: boldog új évet kívánok!!!

Ünnepeink

Újévi köszöntők

Ünnepeink

Erdő szélén ezüst fenyő havas ággal büszkélkedő őz és nyuszi körbe járja tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és Boldog új évet kívánok!!

Ünnepeink

Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót az új esztendőbe!!! – Boldog új év köszöntő. 

Ünnepeink

Lágy esőben, tömör ködben, hót részegen, mély gödörben, szilveszter nehéz napján, négykézláb az árokpartján, átölelem a világot, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Ünnepeink

Képeslapra nem volt időm, hozzád mennék, de nincs cipőm. Szánkón csúsznék, ha hó esne, de maradjunk az SMS-be B.U.É.K.

Ünnepeink

Adjon az Isten minden jót ez újesztendőben, fehér kenyér dagadjon nyárfa tekenőben. Hús, bor, gyümölcs, ruha, legyen mindig bőven a patikát felejtsük el ez újesztendőben. Adjon az Isten bő termést aratást…, nyakig érő sarjút, hogy bosszantsa a kaszást.. Adjon az Isten sok fát a kályhába… házi békességet a meleg szobába.. B.Ú.É.K.

Ünnepeink

Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az új évre. – Boldog új év köszöntő. 

Ünnepeink

 

Újévi köszöntők

Ünnepeink

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked!

Ünnepeink

Járd a vadászösvényt serényen, fegyvered és farkad használd keményen! Puskád hegyét tedd sok nemes vadba, és még vagy 50 évig ne kelljen VIAGRA! BÚÉK!

Ünnepeink

Gondolj az elmúlt 12 hónapra, minden gondod múljon el holnapra. Nemsokára vége lesz az évnek SMS- ben kívánok BOLDOG ÚJ ÉVET néked!

Ünnepeink

Üres a hordó, repül a korsó mindenki fekszik az alkoholtól, micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!!!

Ünnepeink

Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja, koccintuk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövő esztendőben! BÚÉK!

Ünnepeink

Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!

Ünnepeink

Eldöcögött már az ó-év szekere, Ez a szekér sok-sok gonddal volt tele. Pusztuljon hát nyikorogva-zörögve, Búját-baját felejtsük el örökre. Asztalunkon mindig legyen friss kenyér, Jó anyámnak mosoly legyen két szemén. S a Jó Isten, kit félünk és imádunk, Áldja meg két szent kezével családunk. – Boldog új év köszöntő. 

Ünnepeink

Újévi köszöntők

Ünnepeink

Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kívánok!

Ünnepeink

A mai nap szebb, mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóség és a szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet! Boldog Új Évet!!!

Ünnepeink

Ha olykor mégis gyötör az élet, azért most örülj a jónak a szépnek. S szívedbe csendüljön mindig az ének: Hogy vannak akik szeretnek téged!

Ünnepeink

Ma befogsz rúgni mint a szamár holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! BÚÉK!

Ünnepeink

Durranjon a pezsgő, szóljon hát az ének. Ilyen Boldog újévet kívánok én néked! Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked, hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanak nálad! B.U.É.K.

Ünnepeink

Csillognak az ünnepi fények, lelassul a rohanó élet, melegszik a családi fészek.
Kívánok nektek sok szépet, sikeres, Boldog Új Évet!

Ünnepeink

 

Újévi köszöntők

Ünnepeink

Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod, elküldtem hozzád az én angyalom.
Egy pillanatra kérlek, figyelj reá, mert a nevemben BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN.

Ünnepeink

Erdő szélén ezüstfenyő havas ággal büszkélkedő őz és nyuszi körbe járja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Ünnepeink

Tompul már a csillagszóró fénye, búcsúzik az Ó esztendő, jár az időgépe.
Halkan cseng a csengő, elnémul a hangja, mert itt van már a szilveszternek napja.

Ünnepeink

Konfettik hullnak, mulat a Föld népe, jókedvűen akarják zárni az Ó évet.
Trombiták hangja hasítja a csendet, így köszöntik éjjel az újszülött évet. – Boldog új év köszöntő. 

 

Ünnepeink

Kopogtat az Új esztendő, hajnal szárnyán jő el. Békét hoz és szeretetet, minden jó embernek. BÚÉK!

Ünnepeink

Virradjon rád szép nap, Köszöntsön rád jó év, Kedves hajlékodba költözzön a jólét,
Lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom Neked az újévre!

Ünnepeink

Szilveszterkor az optimista azért várja az éjfélt, hogy az újév elkezdődjön. A pesszimista pedig azért, hogy az óév elmúljon. BÚÉK!

Ünnepeink

Újévi köszöntők

Ünnepeink

Bő bort, bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.U.É.K.

Ünnepeink

Kívánok neked 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet és 31536000 másodperc s**xet! B.U.É.K.

Ünnepeink

Az újévben legyen részed minden szépben, s**xben 7szer minden héten de légy ma éjjel disznó részeg így búcsúztasd az óévet! BUÉK!

Ünnepeink

Petárdák és pezsgők durranásán túl, mikor a csend lesz az úr. Nézz fel az égre, óh milliónyi csillag fénye. Az egyikben te is ott ragyogj, hullócsillag szórásával ne fukarkodj. Hadd kívánják egymásnak az emberek, a legszebb szót: SZERETET! BUÉK!

Ünnepeink

Pezsgő durran, konfetti hullik, az Ó év hamarosan elmúlik. Jó egészség és szerencse mindig utolérjen, ami eddig rossz volt soha ne kísértsen! BUÉK!

Ünnepeink

Durran a pezsgő, koccan a pohár, az adrenalin szintem a tetőfokára hág. Robban a petárda, repül a konfetti is nagyon BOLDOG ÚJ ÉVET, KÍVÁNOK Én is.

Ünnepeink

Újévi köszöntők

Ünnepeink

Eljött a nap, mely lezár egy évet, a jövőtök rejtsen sok boldogságot, és szépet! Álmotok s vágyatok valóra váljon, MINDENKIRE BOLDOG ÚJ ESZTENDŐ VÁRJON! – Boldog új év köszöntő. 

Ünnepeink

Örömöd sok legyen. Bánatod semmi, segítsen az Isten boldognak lenni. Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, én így kívánok nektek boldog újévet!

Ünnepeink

Itt az újév, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! Boldog újévet Kívánok!

Ünnepeink

Robban a petárda, szól a trombita fekve hány ma a világ apraja nagyja. Pezseg a szívem,és egy nagyot kiáltok Boldog Új Évet Kívánok!

Ünnepeink

Ma be fogsz rúgni, mint a szamár, holnap olyan leszel, mint lajhár, sarokba is csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! B.U.É.K !

Ünnepeink

Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a mai buliban a Jézuska az úr. Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen ma szép napod, s utána Boldog Új Éved!

Ünnepeink

Üres a hordó, repül a korsó, mindenki fekszik az alkoholtól, micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Ünnepeink

Újévi köszöntők

Ünnepeink

Utolsó napján ennek az évnek a cigánycsemeték megint útra kélnek, azt kívánom neked, hogy ha arra járnak, térjenek be hozzád, s maradjanak nálad! BUÉK.

Ünnepeink

Eljött hát az év vége, pezsgősüveg kézbe véve, csak sok szerencsét kívánok, majd utána tovább állok, úgy is tudtad, hogy ezt írom, de gondoltam azért megírom! B.U.É.K!

Ünnepeink

Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked, hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanak nálad! B.U.É.K.

Ünnepeink

Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Újesztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon. BUÉK

Ünnepeink

Szilveszterkor történt: Mindenki: Roland gyere, már megy a Himnusz! Roland: Kit érdekel? Meg van mp3-ban. – Boldog új év köszöntő. 

Ünnepeink

Újévi köszöntők

Ünnepeink

 

Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat az új év már csak néhány óra, ne gondolj most másra csak a szépre, jóra. Boldog újévet!

Ünnepeink

 

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! B.U.é.K.!

Ünnepeink

 

Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja, Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövő esztendőben! BUÉK!

Ünnepeink

 

Miért éjfélkor tartják a szilvesztert? Hogy a denevérek is tudjanak jönni a buliba!

Ünnepeink

 

Ünnepeljük az óévet, ezért nem igazán emlékszek kívántam e már Sok Boldog újévet! Ha igen bocsi és megyek tovább bulizni! – Boldog új év köszöntő. 

Ünnepeink

 

Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokat kiáltok: boldog újévet kívánok!!

Ünnepeink

 

Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog új évet Kívánok!

Ünnepeink

 

Utolsó napján ennek az évnek a szerencse malackák újból útra kélnek.
Azt kívánom Neked, hogyha arra járnak, térjenek be Hozzád, és maradjanak Nálad! BUÉK!

Ünnepeink

Újévi köszöntők

Ünnepeink

 

Újévi kismalac farka lógjon szádba, hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő szóljon hát az ének. Ilyen Boldog újévet kívánok én néked!

Ünnepeink

 

Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse!

Ünnepeink

 

Nem tudok rímet írni, hisz nem vagyok csak egy öreg néni, de egyet mondhatok neked sok boldog új évet kívánok Neked!

Ünnepeink

 

A szerencse banknál a 20..-es számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog újévet!

Ünnepeink

 

Újévi kismalac farka lógjon szádba hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő, szóljon hát az ének. BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NÉKED!

Ünnepeink

 

Örömöd sok legyen, bántod semmi, segítsen a sors boldognak lenni. Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, kívánok Neked szép Boldog Új Évet!

Ünnepeink

 

Múlik a nap, s múlik az év, ami rossz volt, elmúlt már rég. Holnap egy újévre ébredsz, s ehhez kívánok Neked nagyon sok szépet! – Boldog új év köszöntő. 

Ünnepeink

Újévi köszöntők

Ünnepeink

 

Járd a vadászösvényt serényen, fegyvered és farkad használd keményen! Puskád hegyét tedd sok nemes vadba, és még vagy ötven évig ne kelljen v****a! BUÉK!

Ünnepeink

 

Erdő szélén ezüstfenyő havas ággal büszkélkedő, őz és nyuszi körbe járja tekintetük, megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Ünnepeink

 

Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót az újesztendőbe! – Boldog új év köszöntő. 

Ünnepeink

 

Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja, Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövő esztendőben! BUÉK !

Ünnepeink

 

Eljött hát az idő, nagy levegőt veszek, mindenkire vonatkozó bejelentést teszek. Ma van az évnek az utolsó napja hagyományból lesz ma mindenki beb**zva. Szép az a szokás mit jövőre hagyok, Boldog Új Évet kívánok, míg magamnál vagyok. – Boldog új év köszöntő. 

Ünnepeink

 

Eljött hát az év vége, pezsgősüveg kézbevéve, csak sok szerencsét kívánok, majd utána tovább állok, úgy is tudtad, hogy ezt írom, de gondoltam azért megírom! B.U.É.K!

Ünnepeink

 

Az újévben legyen részed minden szépben, szexben 7-szer minden héten, de légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd az óévet! BÚÉK!

Ünnepeink

Újévi köszöntők

Ünnepeink

Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az újévre. – Boldog új év köszöntő. 

Ünnepeink

 

Elsején, mikor kialszanak a fények, a detoxban akkor kezdődik az élet, komás tekintetek, a fejek kékek, kívánok most neked Boldog újévet!

Ünnepeink

Üres a hordó, repül a korsó, mindenki fekszik az alkoholtól, micsoda álmok és még milyen lányok! én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Ünnepeink

 

Újév hajnalán megsúgom én néked, nem lesz túl boldog az új éved! Jönnek szépen, sorban a bajok s a gondok, de bízzunk benne Te ügyes vagy és megoldod!

Ünnepeink

 

A mai nap szebb, mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és a szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet! Boldog újévet!

 

Ünnepeink

Újévi köszöntők

Ünnepeink

 

Újévi kismalac farka lógjon szádba hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő, szóljon hát az ének. Ilyen Boldog új évet kívánok én Néked!

Ünnepeink

 

Disznó sivít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan. Róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben. Több rímet ide nem vágok, boldog új évet kívánok.
Ünnepeink

Ezek Santa Claus rénszarvasai hátulról: 000000 Gyorsan küldd el őket 6 embernek, mert elkezdenek szarni és elszarják az egész …. évedet!

Ünnepeink

 

20..-ben ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat Téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön! – Boldog új év köszöntő. 

 

Ünnepeink

Ha olykor mégis gyötör az élet, azért most örülj a jónak, a szépnek. S szívedbe csendüljön mindig az ének: Hogy vannak, akik szeretnek téged!

Ünnepeink

 

Elmúlik az ó-év, beköszönt egy újabb, szívünkben ismét új remények gyúlnak. Teljesüljön vágyunk, legyen minden még szebb, kívánunk nektek egy boldogabb évet. B.Ú.É.K !

Ünnepeink

 

Irigykedve néz a húsvéti nyúl, mert a ma esti buliba az angyalka az úr, táncolnak a fények, legyen boldog napod és utána jó éved.

 

Ünnepeink

Újévi köszöntők

Ünnepeink

 

Utolsó napján ennek az évnek szerencsemalackák ismét útra kélnek. Azt kívánom neked, hogyha arra járnak, nézzenek be hozzád, s maradjanak nálad. – Boldog új év köszöntő. 

Ünnepeink

 

….-ben ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat Téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!

Ünnepeink

 

Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked, hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanak nálad! B.U.É.K.

Ünnepeink

 

Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót, az újesztendőbe!

Ünnepeink

 

Újévi kismalac farka lógjon a szádba, hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba!Durranjon a pezsgő, szóljon hát az ének, ilyen boldog újévet kívánok én Néked! – Boldog új év köszöntő. 

Ünnepeink

 

Lágy esőben, tömör ködben, holt részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árokpartján átölelem a Világot. Boldog újévet kívánok!

 

Ünnepeink

Újévi köszöntők

Ünnepeink

 

Itt a Szilveszter vége az évnek, kell a zsíros kocsonya, és a vörösbor a bélnek. Hopp ott egy kismalac rálép egy kekszre, vegyél rá valakit az o**lis s**xre. BUÉK!

Ünnepeink

 

Itt a Szilveszter itt van újra! A nagypapa a nagymamát vadul kúrja. Kefél a krampusz, a medve, a farkas, csak egy hülye van, aki most sms-t olvas! BUÉK!

Ünnepeink

 

Újév hajnalán, ha a petárdák hangja lassan elcsendesül, az Ó évből mi hiányzott zárd szívedbe, várd, s beteljesül! E gondolatokkal leplek meg téged, s kívánok néked boldog újévet!

Ünnepeink

 

Kívánok neked 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet és 31536000 másodperc szexet! B.U.É.K.

Ünnepeink

 

Ha tehetném, fognám a kezedet. Őrizve követném, minden léptedet. De, mivel ezt nem lehet, küldöm, ezt az sms-t. Nem kívánok egyebet, boldog legyen életed. 20..-ben is kísérje, utadat a szeretet. Kívánok neked szerencsés éveket!

Ünnepeink

 

Két szőke cica lovagoljon rajtad, miközben tíz utánad kajtat. Sör, bor folyjék a szádba, úgy öregedjél meg arannyal teli kádba’. Boldog újévet!

 

Ünnepeink

Újévi köszöntők

Ünnepeink

 

Ha olykor mégis gyötör az élet, azért most örülj a jónak, a szépnek. S szívedbe csendüljön mindig az ének: Hogy vannak, akik szeretnek téged!

Ünnepeink

 

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked!

Ünnepeink

 

Ma be fogsz rúgni, mint a szamár holnap olyan leszel, mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! BÚÉK!

Ünnepeink

 

Hópihécske száll az égen, kis csengettyű szólal szépen. Az angyalok ma táncra kelnek, gyertyafényben énekelnek, mosolyogva mondják nektek: BÉKÉS BOLDOG ÚJ ÉVET!

Ünnepeink

 

A mai nap szebb, mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és a szeretet, s ez tartson ki, ameddig lehet! Boldog Újévet!

Ünnepeink

 

Újévi köszöntők

Ünnepeink

Disznó sivít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan, róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben, Több rímet ide nem vágok, Boldog új évet kívánok!

Ünnepeink

 

Szilveszterkor azt kívánom, váljon valóra álmod, szívedet hatja át a szeretet, fejedet a pezsgő ereje. BÚÉK!

 

Ünnepeink

A jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer minden héten, de légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a múlt évet. Kívánok neked Boldog Új Évet!

Ünnepeink

 

Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a mai buliban a Jézuska az úr. Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen ma szép napod, s utána Boldog Új Éved.

Ünnepeink

 

Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse! – Boldog új év köszöntő. 

Ünnepeink

 

Autocross és terepgumi, angyalkákon tanga bugyi, balra kanyar, szemben árok, Boldog Új Évet Kívánok!

Ünnepeink

 

Az év utolsó napján, ha leszáll az éj szívünk egyet dobban valami véget ér. Ahogy búcsúzunk úgy köszöntünk is egyben, mindenkire áldás szálljon az újesztendőben.

Ünnepeink

 

Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja, Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövő esztendőben! BÚÉK !

 

Ünnepeink

Újévi köszöntők

Ünnepeink

Részeg vagyok, mint az állat, telehánytam már a kádat. De a pezsgőpukkanásra felállok, s neked Boldog Új Évet Kívánok!

Ünnepeink

Az újévre mit kívánjak neked? Legyen egy jó asszonykád, 3 szép gyereked, az istállóban hat borjas tehened. Kívánok, tejet, vajat, fejedre több hajat, izmos, kockahasat. De amit szívből kívánok, legyen jobb szagod, télen, mint nyáron. BÚÉK!

Ünnepeink

Bár az évnek még nincsen vége, lehet, hogy négykézláb érünk a végére, de addig, míg stabilan állunk: Boldog Új Évet Kívánunk!

Ünnepeink

Csillagszóró csillogása, pezsgős üveg durranása keltse fel szívedben a boldogságot, az én szívem már felébredt, küldöm is az SMS-t!. Boldog Új Évet Kívánok Sok Szeretettel.

Ünnepeink

Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az újévre. – Boldog új év köszöntő. 

Ünnepeink

Üres a hordó, repül a korsó, mindenki fekszik az alkoholtól, micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK !!!!!!!

Ünnepeink

Újévi köszöntők

Ünnepeink

 

Elsején, mikor kialszanak a fények, a detoxban akkor kezdődik az élet, komás tekintetek, a fejek kékek, kívánok most neked Boldog újévet!

Ünnepeink

 

Ennek az évnek még nincs vége, lehet hogy négy kézláb ér véget, míg stabilan állok boldog új évet kívánok!

Ünnepeink

 

És az év végén, mikor 365 óvszert elhasználtunk, majd beolvasztottuk és autóabroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy GOOD YEAR! BÚÉK!

Ünnepeink

A szerencse banknál a 2013-as számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog újévet!

Ünnepeink

 

Én ma már nem teszek-veszek egész nap csak sokat eszek egy kismalaccal piálok, boldog Új ÉVET KÍVÁNOK!

Ünnepeink

Újévi köszöntők

Ünnepeink

Mások erre kerestek még: boldog új év köszöntő, , boldog új évet, boldog új évet idézetek, boldog új évet sms, boldog új évet vers, boldog új évet versek, buék sms, buék versek,, jókívánságok új évre, karácsonyi és újévi köszöntők, karácsonyi újévi jókívánságok, karácsonyi újévi üdvözlet, legjobb újévi köszöntők, sms szilveszteri, szép újévi versek, szerelmes újévi köszöntő, szilveszter, szilveszter sms, szilveszteri idézetek, szilveszteri jókívánságok, szilveszteri koszontok vicces, szilveszteri köszöntő, szilveszteri köszöntők, szilveszteri sms, szilveszteri sms ek vicces, szilveszteri sms vicces, szilveszteri smsek, szilveszteri udvozletek, szilveszteri újévi köszöntők, szilveszteri üzenetek, szilveszteri versek, szilveszteri versek idézetek, szilveszteri versek vicces, szilveszteri vicces köszöntők, szilveszteri vicces sms, új év vers, új év versek, új évi köszöntök, uj evi sms, új évi versek, újév, újév köszöntő versek, újév napja, újév sms, újév vers, újévi babonák, újévi idézetek, ujevi jokivansagok, újévi jókívánságok, ujevi koszontok, ujevi koszontok sms, ujévi köszöntö, újévi köszöntő sms, újévi köszöntő vers, újévi köszöntő vicces, ujévi köszöntök, újévi köszöntők, újévi köszöntök, újévi kőszöntök, újévi rövid versek, újévi sms, ujevi sms jokivansagok, újévi sms üdvözlet, újévi szerelmes köszöntő, újévi üdvözlet, újévi üzenetek, újévi vers, újévi vers gyerekeknek, újévi vers óvodásoknak, ujevi versek, újévi versek, újévi versek gyerekeknek, újévi versek idézetek, újévi versek köszöntők, újévi versek magyar költők, újévi versek óvodásoknak, újévi vicces köszöntők, vers újévre, versek szilveszterre, versek uj evre, vicces szilveszteri köszöntők, vicces szilveszteri sms, vicces szilveszteri üzenetek, vicces újévi köszöntők, vicces ujevi sms.